Behöver du hjälp?

Grillmachete rostfritt stål med gravyr

299 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Från de djupaste djupet av djungeln djungeln eftersom det bara finns i äventyrsromaner, till den inhemska Grill: The Grillmachete rostfritt stål gör varje grill bestämt ett litet äventyr. Med en personlig gravyr av cirka 25 tecken kan du göra grillen machete för individuell gåva. Solen är glad bestämmer varje grill på funktionella machete!  

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Den machete för hamburgare och öl: The Grillmachete med gravyr är det verktyg som varje grill ger välförtjänt känsla av äventyr bland vänner. men med dess mångsidiga funktioner det ger inte bara stark, men snarare bidrar till att göra grillen njutning så trevlig som möjligt!

Med en total längd på ca 48 cm bekväma hamburgare och biffar kan vridas med den äventyrliga verktyg. Kanten på spetsen är tillräckligt skarp för att skära upp små korvar och tre tänder precis innan greppet är perfekt för kapsyler för att lösa en cool Bierchens - eller saft.

Höjdpunkten i Grillmachete är den personliga gravyr: Med 25 tecken har du tillräckligt med utrymme runt / s mottagare / s för "Grill King Tobias" att välja eller titel (som på bilden) på machete till "Fabians Grillmachete".

En rolig gåva för alla grill fans, vilket gör att vrida och fräsande på elden med en individuell kontakt bestämd ännu roligare. Helt enkelt cool!

 

Detaljer

Grillmachete rostfritt stål med gravyr

Spatel, flasköppnare, och lätt skärverktyg för grillen
Material: Rostfritt stål med trähandtag
(Var vänlig använd inte specialtecken!) Personlig gravyr med upp till 25 tecken
Dimensioner: 14 x 55 x 2 cm
Obs: Det är i det här verktyget, inte en riktig machete. Kanterna på Grillmachete är lite eller inte alls vässad.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-24T21:29:04+00:00