Julklappstips 2016

HITTA PRESENT
Filter:
Sortera efter:

1129 presenter

1129 presenter

Sortera efter:

1129 presenter

1129 presenter

Tillbaka till toppen

Våra julklappstips 2017

Vi har här nedan sammanställt tips på julklappar till varje medlem i familjen. Urvalet är baserat på data vi har samlat in från julen 2016, från en enkät vi lät våra kunder fylla ut samt på produktförsäljningen under månaderna november och december.

 

Målet har varit att besvara den mer generella frågorna:

1. Vilka är våra kunder och vilka är de mest populära mottagargrupperna vilket klapparna som inhandlas hos oss är avsedda till.

2. Vilka är våra bästsäljande julklappar inom dessa mottagargrupper samt kan vi urskilja några kännetecken eller utmärkande drag gällande vilka typer av julklappar som föredras till olika mottagare


Genom att besvara dessa frågor hoppas vi kunna sammanställa en rad tips på julklappar till hela familjen. Vi säger ofta att vi vill erbjuda julklappar och presenter till alla mottagare och tillfällen.

Antalet mottagare vi har i vår databas är i dagsläget är 14 stycken: Pappa, Mamma, Barn, Bebis, Vän, Flickvän, Pojkvän, Kollega, Bror, Syster, Föräldrar, Mormor & Farmor, Morfar & Farfar.


En familj kan vara liten eller stor och den som kan säga att hen har alla mottagare ovan i sin familj kan känna sig väldigt lyckligt lottad (eller möjligtvis överväldigad av alla julklappar som måste planeras

 

Julklappstips som mamma förtjänar eller tycker om

Utmärkande drag: Välmående, avslappning & ett öga för detaljer.


Vi kan nog vara överens om att majoriteten av alla mammor behöver lite extra avslappning i sina liv. En trend av julklappar till mamma snuddar ämnena välmående och tid till sig själv. Ett måhända självklart exempel här är spaupplevelser som kan köpas och överlämnas i en speciell ask eller digitalt i ett mail.


Om inte välmående i en bubbelpool på ett spa med gurkor på ögonen, har presentkorgar fyllda med väldoftande ljus och oljor varit en återkommande bästsäljare.


Sist men inte minst, mammor brukar ha ett öga för detaljer och kanske inte helt förvånande är våra inredningsprylar populär julklapp till mamma. Fina vaser eller annorlunda inredningsföremål har här varit bland bästsäljarna.

 

Pappa vill en rolig eller användbar julklapp

Utmärkande drag: Något roligt, något att lata sig & praktiska eller användbara ting. .


Vi känner nog alla en pappa eller två som är rolig på sitt eget sätt (och i vissa fall lite pinsam) Nu generaliserar vi kanske rejält men vår åsikt är, visst är det kul att se vår far med ett leende på sina läppar. Denna åsikt stöds av vår interna resultat som visar att roliga julklappar är ett populärt val


Följt av julklappar med glimten i ögat finner vi produkter som underlättar att lata sig och ha det bra. Här sticker personliga julklappar ut och huvudsakligen en av våra favorit julklappstips till pappa, nämligen en gosig morgonrock där antingen pappas namn eller ett klassiskt citat kan broderas in av vår personifieringsavdelning. Sist men inte minst ser vi funktionella julklappar som den tredje trenden. Här utmärker sig den händigas hantverkarbok – en häftig verktygsväska med tillhörande verktyg i form av en bok.


Denna artikel kommer uppdateras och fyllas på med mottagare allt eftersom julen närmar sig. Håll utkik efter uppdateringar!

^2017-06-24T15:55:39+00:00