Behöver du hjälp?

Whiskyglas - The Last Gentleman

129 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Vem har valt whisky till sin favoritdryck, som kommer att vara nöjd med den eleganta glas som kan personifieras här! Den klassiska drycken ofta haft vid speciella tillfällen eller män kvällar och glaset är en underbar gåva för sådana tillfällen. En härlig gåva för riktiga herrar!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Whisky - drycken herrar! Den fina vin, inte alla gillar, men som gillade klassiska dryck som älskar honom. Gör en stor glädje en gentleman och presentera en personlig glas för hans favoritdrink. Med en av våra vackra mönster och namnet på finsmakaren glaset en stor, personlig gåva som utstrålar klass och elegans!

Även under de närmaste män eller poker natten du kan fortfarande skapa sin personliga whiskyglas varje gäst. Som gåvor för födelsedagar, fester eller middag, elegant gåva uppskattar också en bra idé att varje klassiska partyfavör: Ge din favorit whisky men lika i en uppsättning med matchande glas! Den whiskyglas med gravyr är ett perfekt komplement till alla hem bar och en vacker födelsedag eller julklapp för älskare av drycken med karaktär!

Detaljer

Whiskyglas med gravyr

Design: The Last Gentleman
personifieras med namn och vissa vintage (Vänligen inga specialtecken!)
för glas:
fast botten (2 cm hög)
Mått: höjd 9 cm, diameter 8 cm
Obs: På grund av en särskild tillverkningsprocess, i botten av glaset har en liten bula. Detta är oundvikligt och inte ett fabrikationsfel.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-03-01T00:58:39+00:00