Behöver du hjälp?

Vin karaff - Hjärta

299 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Vin skulle avnjutas i stil och vad lämpar sig bättre, som en vacker karaff för fint vin? Gör vinälskare en mycket speciell gåva och presentera den personliga vin karaff med hennes namn på det. En absolut vacker och personlig present!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

En ädel vin karaff är också en vacker dekoration och en stor hjälp när du häller vin! Om du vill spendera med dina vänner och njuta av ett glas vin eller en romantisk datum plan bör personlig karaff inte missas! Låt en av de mönster i karaff graverad och gör gåvan med namnet på PERSON FÖRESLAGEN TILL IFRÅGAVARANDE TJÄNST personligen och individuellt. En stor gåva för finsmakare och vinälskare!

vanligtvis varje vin drinker har en karaff för fina viner, men de är mycket sällan utformade personligen! Överlämna en kreativ smycke som en gåva, och njuta av som dina vänner eller släktingar. Vem gillar vin kommer att älska den eleganta karaff! En stor gåva som är en stor gåva till nästa inbjudan eller en stor överraskning för vinälskare. Så varje vin kan vara lite mer att njuta!

Detaljer

Alternativ: Hjärta
Kapacitet: ca. 1l

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-06-17T05:32:21+00:00