Behöver du hjälp?

Veteöl glas med fotboll boot gravyr och namn

149 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

För veteöl finsmakare som är entusiastiska över fotbollsvärlden, denna veteöl glas graverad och namnge en personlig gåva. Enligt din begäran kan du föreviga två år nummer och namn med "spår" (som Tip kung Marcel). Vacker gåva idé som vinnare priset på ett syndikat!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

"Tipster Marcel", "penalty-King Florian", "anfallare Tina" eller "kicker mästare Jan" - som kommer att exakt ingraverat på detta ölglas, ligger i dina händer. Tillräckliga möjligheter att inspirera vänner och släktingar med fotboll passion och törst efter öl, finns det ändå!

Alltid på glaset kan hitta ordet "moderna fotbollen Club" och silhuetten av en klassisk fotboll boot, är graverade ovanför och under de tre stjärnor som dekoration. Är allt detta bara en vacker utformning av glas, kan individuell design bli spännande final. Förutom namn och eventuella tillsatser låta viga två datum. När pint drickas ur en glasburk i framtiden, så det är klart vem som äger den unika bit.

Oavsett om man vill ge dude målskytt säsongen i amatörligan, är vinnaren av satsningen poolen eller syster som har vunnit fotboll turneringen Veteöl glas med fotboll boot gravyr och namn definitivt ett utmärkt val!

Detaljer

Veteöl glas med fotboll boot gravyr och namn

Glas för vete öl (kapacitet: 0,5 l)
Gravyr av en fotboll sko och orden "modern fotboll Club"
individualiserad gravyr av 2 års siffror ( "1987-2016") och en signatur ( "tip Marcel King")
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-18T11:02:04+00:00