Behöver du hjälp?

Vatten-ventialtion - dubbelt uppfriskande!

99 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Är det en fläkt? Är det en sprayflaska? Svaret är: både och! En sprayflaska med en batteridriven fläkt är en fantastisk idé som garanterat håller dig sval under de varma dagarna. Dess svala bris kommer ge dig kylande glädje oavsett var du befinner dig: på stranden, konserten och där hemma.

Other customers bought

Beskrivning

När temperaturen kryper uppåt gäller det att hålla huvudet kallt - och det här kan vara en av de absolut smartaste sätten att skapa lite svalka. Prylen är helt enkelt sprayflaska, som fylls vatten, försedd med en batteridriven fläkt. Allt du behöver för att få en sval bris är att trycka på knappen. En underbar dust med vattens sveper över dig - så coolt!
 Den bärbara sprayflaskan blir din följeslagare genom hela sommaren. Håll en sval och skön temperatur på stranden, i parken eller när du är på festival. Eftersom det är fläkten är så liten och behändig kan du till med ta med den till jobbet! Den smarta sprayflaska passar även perfekt att ge bort i present- en riktigt cool presentidé till nära och kära som uppskattar en svalkande bris!


Detaljer

  • Sprayflaska i kombination med batteridriven fläkt
  • 2 AA-batterier (ingår ej)
  • Minimal skaderisk tack vare mjuka fläktblad
  • Höjd: 29 cm
  • Material: Plast

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-24T16:54:59+00:00