Behöver du hjälp?

Trä box schack och vin med gravyr

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

håller trä box "Chess och vin", lever det för en avkopplande kväll med ett parti schack och ett glas vin. Det erbjuder sina eller deras ägare * i ett vin tillbehör set och innehåller dessutom en komplett schackspel. Som pricken kan du trälåda utrustad med en gravyr - trevlig idé för dem som har något kvar för fina viner och den kungliga spel!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Det är dags igen för en lugn parti schack - och bäst på en flaska vin! det kan också gå direkt till trälåda "Chess och vin" Uppsättningen innehåller alla tillbehör för servering vin redo - korkskruv, dropp ringen, termometer och en kapsyl - och levererar samma till styrelsen, med alla 32 tecken. Alla elegant och bekvämt förpackad i en snygg trälåda med snäpplåsning.

Du kan fortfarande skapa mervärde med en personlig gravyr och ägna den uppsättning av den person som du väljer personligen vedlåren. Ange via konfiguratorn texten för gravyr en - helst, namnet på mottagaren *. Önskan gravyr visas på omslaget ytan under rutmönster.

Njut av en * n schack och / eller vinälskare * i ditt val med denna praktiska och vackra uppsättning som bär en personlig gravyr - en speciell idé för en födelsedag, jubileum eller ett framgångsrikt slutförande!

Detaljer

Trälåda "Chess och vin" med gravyr

Ingår: en trälåda
kännetecken:
Vintillbehör set och schackspel i en dekorativ trälåda
Vin tillbehör bestående av korkskruv, vin termometer, vinflaska stängning, droppa ring
32-bit trä schack
Schackbräde ovanpå locket
Box med snäpplåsning
med önskan gravyr på toppen av locket
Material:
Schack: Trä
Vintillbehör: rostfritt stål, glas
Färg: Chestnut
Dimensioner: 15 x 17 x 5 cm
Vikt: 500 g
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-03-01T15:47:25+00:00