Behöver du hjälp?

Sparbössa "Tractor" med gravyr

499 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

En traktor, kärleksfullt kallad "Tractor" är inte bara bondens stolthet och glädje, är även små pojkar fascinerad av imponerande maskiner. Så otroligt exakta detaljer besparingarna i detta högkvalitativa försilvrade sparbössa tillräckligt många gånger för att äga traktorn har en liten fläkt att börja tidigt ... Stor gåvaidé, namn tack graverad med en personlig touch!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Fans av traktorer påträffas i nästan alla åldersgrupper, men framför allt pojkar i åldern 3 till 10 år blåst bort när de ser en traktor i aktion. perfekt för dem är den ädla sparbössa med hög kvalitet silver, vilket har som en leksaksbil rörliga delar. Både de roterande hjul och det rörliga bladet föra ögonen liten traktor fans att skina!

För att göra sensationella gåva till en mycket personlig, är namnet på mottagaren i traktor bladet graverad. Nu är det Tractor Sparbössa inte bara en stor blickfång och en stor motivation att divisionerna kan man med hans personliga högblank testamentsexekutor spela underbart. En start-up skydd inte bara sparar polering, därmed felfri yta mer robust och mindre benägna att repor.

Traktorn som en spargris passar som en present till en födelsedag, registrering eller när någon på en stor dröm sparar ut. Mycket trevlig idé!

Detaljer

Sparbössa "Tractor" med gravyr

Rörliga hjul och blad
silverpläterade och matt säker
14,5 x 8 x 9 cm
med namn ingraverat i bladet (inga specialtecken)

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-24T21:12:37+00:00