Behöver du hjälp?

Sparbössa fotboll med gravyr

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

litet för stora drömmar fotbollsspelare: Pengarna box "fotboll" personligen graverad, kan du ge till små och stora fotbollsfans egna ord! Den ädla, glänsande silver klädd tillbehör får viss stolthet plats - bra idé för någon vars hjärta är rund!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Så ädel, kan det också vara en viktig Cup: Den helt försilvrade fotboll sparbössa är verkligen en pärla i bokstavlig mening! Men den lysande blickfång för alla med passion för fotboll i sig kan se än bara bra många fler; i sitt inre, växer en liten pärla med tiden strategi för de nya fotbollsskor eller biljetter till det internationella spelet.

För att gåvan för lite och stora fotbollsfans perfekt, kan fotbollen sparbössa med 2 rader anpassas. Så du har gott om möjligheter att önska en trevlig födelsedag pojke eller att gratulera en fotbollsspelare till deras framgång.

Pengarna rutan i fotboll form är en ljus iögonfallande, inte bara i dag, anti-mattas av silver säkerställer att den lyser också i år - utan polering! Presentera ett bevis på att, är fotboll den Square (räkningarna) och från tid till annan i omgången. Prima present!

Detaljer

Sparbössa "fotboll" med gravyr

silverpläterade och matt säker
anpassas med 2 rader (inga specialtecken)
Ø 8,5 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-03-01T15:48:24+00:00