Behöver du hjälp?

Personlig trofé till Victor

279 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Vem skulle du vilja att sticka ut? Mottagaren av denna trofé till med gravyr Du bestämmer! Slutligen människor får i ditt liv som verkligen har förtjänat sin personliga ära. Rita den mest fantastiska partner, världens bästa mamma eller pappa från super - den stora idé ger gnistan för ögonen!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Så felfri och glänsande som Victor, personlig vinnare staty är i dina ögon alla de som du beskriva det. Oavsett vem som kan dekorera sitt hem med en sådan vacker utmärkelse för den största skatten, super-dotters bästa vän eller den coolaste mormor, är verkligen mycket stolt!

Speciellt till hjärta är denna gåva genom personliga gravyr: På den ädla, svart bas av äkta marmor prunkar en plakett som du uttrycker med upp till 20 tecken det som dina nära och kära för födelsedag, jubileum, för far eller mor vill ge . Det unika med de graverat gåvor passar som en personlig överraskning som priset vid en tävling eller turnering!

Den magra och muskulös Victor att få presenter kommer att anlända i stora familj och vänner. Visa dem att de är det verkliga vinnaren i dina ögon!

Detaljer

Material: marmor, plast
Plack anpassas med upp till 10 tecken per rad - inga specialtecken
max. 2 versala tecken per rad
inga ord med mer än 10 bokstäver
Höjd: 25 cm
Vikt: 600 g

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-27T21:19:45+00:00