Behöver du hjälp?

Oval medaljong graverad - silver

599 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Vissa saker du bär mest som att alltid vara nära till hands - och vissa människor ännu mer. Den ovala medaljong är att vara den perfekta presenten till de romantiker som vill, alltid med sina nära och kära. Trailern kan individualiseras med ett pass eller initialer och förbereder en present till Alla hjärtans dag, jubileum eller bara mellan verkligen stor glädje!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

En medaljong är inte bara ett smycke - det är ett gömställe för små hemligheter och kärleksmeddelanden. Denna oval medaljong förtrollade med enkel elegans. Utöver sin blanka finish, erbjuder gott om utrymme för en individuell gravyr; Om du kan gravera dina initialer eller ett datum upp till dig. Oavsett hur ditt budskap är - med denna medaljong hon får en stor betydelse.

Den ovala medaljong 925 silver kommer på en kedja och finns i olika färger. Ibland skiner silver, ibland i en ädel guld tonen och ibland i delikat rosa. Alla varianter kan kombineras utmärkt och fallit förmodligen din älskling till nuvarande ström dammode. Med denna medaljong du ger till en vacker tillfälle en riktig favorit och bevis på din kärlek!

Detaljer

Oval medaljong graverat

Choice: utan förgyllning, med ökade förgyllning eller "normal" guldplätering
Inkluderade: en medaljong matchande kedjan (50 cm)
kännetecken:
tidlös look
individuellt tack vill gravyrer
Material: 925 silver, polerad
silver-
Dimensioner: 16,5 mm x 35 mm x 4,5 mm
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-25T01:07:51+00:00