Behöver du hjälp?

Noble mobiltelefonhållare med gravyr

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Vad är så viktigt som en smart telefon eller mobiltelefon, har också tjänat på skrivbordet egen lilla tron: absolut halkfri mobiltelefonhållare är perfekt för detta, dess gummiyta inte kan skakas av vibrationer alert, han även ange ett personlig gravyr accenter. Ett bra komplement till alla arbetsplatser!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Levererar vad vi lovar! Din främsta verktyg - talet är naturligtvis från mobiltelefonen eller smartphone - alltid ha datorn i sikte, alla behov som ofta sitter vid skrivbordet, absolut detta utmärkta mobiltelefonhållare. De extremt stabila mobiltelefonhållare presenterar skärmen snett uppåtlutande, så för att få alltid en överblick på exakt rätt vinkel.

Tack vare sin jämna, gummiartade yta för övrigt består av nickel mobiltelefonhållare har också smartphone fast i kontroll när vibrationslarm utlöses. Och senast när han eller hon lägger på telefonen eller minskar, mottagaren varje gång personlig gravyr glad igen om den valda av dig.

Med den ädla mobiltelefonhållare, på vilken namnet på mottagaren eller en kort hälsning var graverad, du är lika sant som med kollegor med vänner. kärleksfull gåva idé för alla dem du mobiltelefon och är dyrt!

Detaljer

Noble mobiltelefonhållare med gravyr

halkfri och säker
Material: Nickel, plast
Dimensioner: 9,7 x 7 x 4,5 cm
2 rader graverade
Använd specialtecken: Obs!

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-26T03:04:54+00:00