Behöver du hjälp?

Minihjärtan - ätbara med jordgubbssmak

45 kr
(4 500 kr / kg) Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Söta små hjärtan med smak av jordgubb. En romantisk dröm för sommarfesten eller varför inte till bröllopet? Eller varför inte överraska älsklingen på alla hjärtan dag med ett rum fyllt av rosa hjärtan?

Other customers bought

Beskrivning

Världen behöver mer romantik! Kärlek kan uttryckas på så många olika sätt - och varför inte i form av små, tunna rosa hjärtan? Dessutom har dessa små godingar smaken av jordgubb. Eftersom de är tunna som papper kan de även användas som dekoration. Vad sägs om att strössla bordet med dessa söta hjärtan? En mer romantisk dukning är svår att tänka sig. Så tänd de levande ljusen och njut av en underbar middag tillsammans. Kanske får dessa sötingar även pryda efterrätten? Dessa hjärtan kan användas på många sätt, låt din kreativitet sköta jobbet. Sprid lite kärlek och njut av mer romantik i vardagen. En söt present som passar perfekt till någon som har en särskild plats i ditt hjärta. De gulliga hjärtana passar även perfekt på till exempel ett gulligt födelsedagskalas för barnen.

Detaljer

  • Innehåll : 10 g
  • Ingredienser: potatisstärkelse, majsstärkelse, pregelatiniserad stärkelse, jordgubbssmak, karamellfärg, rödbetor juicekoncentrat, sötningsmedel, sackarin, acesulfam - K.
  • Kan innehålla spår av vete!
  • Förvaring: sval och torr
  • Tillverkare: liebeskummerpillen®, Kiefholzstraße 2, 12435 Berlin
2020-12-03T10:41:13+00:00