Behöver du hjälp?

Leonardo: red set med gravyr

549 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
Glas gott rött vin höja och Clink glasögon - denna vackra ögonblick kan vara ännu vackrare nu, när vänner, familj eller kollegor se genom den höga kvaliteten Leonardo glasögon med gravyr i ögat! Setet också med graverad, tung karaff är varmt varje / r älskare / i en stor röda välkomna. Utsökt gåva idé!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Vem bestämmer sig för att behandla något vackert och att gemensamt öppna ett gott rött vin, kan se fram emot mer att komma! Fina viner förstärks ännu mer med rött vin uppsättning av Leonardo både visuellt och i smak.

I beprövad, är första klass kvalitet två röda vin glasögon och en hög kvalitet karaffer som finns däri, båda från Teqton®, är ett högteknologiskt glas, som kännetecknas av hög slagseghet och beständighet mot torsion, diskmaskin säker och lyser briljant i det långa loppet.

För att göra det vackra och med en personlig gåva är kristallglas försedd med en valda gravyr - även varje glas och karaff var och en med sin egen. Under en liten antydan till vin bladen är tillgängliga för 2 rader med gratis gravyr tillgängliga.

Leonardo rödvin set med önskan gravyr passar alla som gillar rött vin - som en julklapp till föräldrar som en årsdag gåva för kollegor eller som en födelsedagspresent för storasyster!

Detaljer

Leonardo: red set med gravyr

tre stycken: 2 red vinglas, en dekanter
anpassas med gravyr - använd inte specialtecken!
från Teqton®:
hög slagtålighet
hög vridmotstånd
kan diskas i diskmaskin
permanent lysande
optimal ljustransmission för varaktig åtnjutande av vin
Glasögon: höjd 24 cm, diameter 8,5 cm (upp till 0,5 l)
Decanter: höjd 24 cm, diameter 20,5 cm (upp till 1,5 L)

2023-09-29T12:30:33+00:00