Behöver du hjälp?

Leonardo: Lyxig Whiskey set med gravyr

1 099 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
GRATIS LEVERANS

Leveranstid 3-5 dagar

Fina viner kräver också en lämplig glas! Med denna höga kvalitet och hantverksmässigt whisky set, bestående av en karaff och två glas, kan whisky fans inte njuta bara snygg, men också i gott sällskap sin favoritdrink. Perfekt present till whiskyälskare med klass!

* Måste fyllas i

1 099 kr

Other customers bought

Beskrivning

Tillsammans med en god flaska whisky du kommer säkert att förbereda älskare av läcker Gaumenschmeichlers med denna handgjorda hög kvalitet whiskey Uppsättning av Leonardo en särskild behandling! Med eller utan is, är den aromatiska olika whisky ha verkliga uppskattat när du dricker den populära drycken från en motsvarande whiskyglas. Och elegant, det är allt!

Den handgjorda uppsättning består av en karaff med matchande propp och två glas. Alla tre delarna är i gott Leonardo kvalitet därför. Den bestäm du gravyr missade set en personlig touch. Både kannan och två glas bär namn och födelseår hos mottagaren - en unik gåva. Och framför allt en gåva, på vilken whiskyälskare kommer att njuta av under en lång tid.

En topp present för snygga whisky finsmakare som sätter inte bara din favoritdrink, men också den lämpliga tillbehör högt värde på god kvalitet.

Detaljer

Leonardo: Lyxig Whiskey set med gravyr

Set med två glas och en karaff
Leonardo i beprövad kvalitet
Karaff och glas personligen ingraverat (namn och födelseår)
använda specialtecken!
Design "Sista Gentleman"
Dimensioner (karaff): ca 26 cm hög, (inklusive stickpropp.) Ø 13 cm
Kapacitet (karaff): 1, 5 liter
Dimensioner (glas): ca 9 cm hög; Ø 8,5 cm
Material: Glas


Obs: Alla delar av uppsättningen är handgjorda. Mindre Unfeinheiten såsom bubblor i glaset kan ske under tillverkningsprocessen.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-02-29T23:07:17+00:00