Behöver du hjälp?

Läderarmband med personlig gravyr

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Vare sig det gäller nästa födelsedag, jubileum eller joint att passera ut till nästa Alla hjärtans dag: Detta eleganta läderarmband är en fin gåva till partner på smart och enkelt sätt att påminna dig om att du är älskad. Höjdpunkten: den personliga gravyr som förevigat namnen på par på en metall hängande.

* Måste fyllas i

399 kr

Other customers bought

Beskrivning

Om du letar efter en elegant och klassisk present som gör bäraren eller bärarens verkligen ett nöje, vi har ett bra förslag för dig: Denna eleganta läderband övertygar med en enkel design med en rostfri hängande som en visuell höjdpunkt. Tejpen kan med sin längd av ca 41 cm armband 2 gånger kan knytas runt handleden. Trailern är också flexibel och kan flyttas var som helst på bandet.

Det speciella med armbandet är vi det för dig med en gravyr som! Den 2 rader hittar namnet på partner eller vän liksom hans egen firma plats. Grave ger gåva tills den slutliga touch!

En bra idé för en gåva som ett litet tecken på årsdagen eller nästa Alla hjärtans dag. Eller helt enkelt den manliga eller kvinnliga partner att sätta ett leende i ansiktet.

Detaljer

Läderarmband med personlig gravyr

Längd: ca 41 cm (spread) - kan ställas in individuellt
Bredd: 10 mm
Material: äkta läder och rostfritt stål
Diameter rostfritt stål hänge: 18mm
Svart färg
Gravyr: 3 rader 7 tecken
Vänligen inga specialtecken!

2021-12-06T00:54:36+00:00