Behöver du hjälp?

Klistermärke-set Dress-up-dockor

89 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
Här kommer något för alla modemedvetna barn! Med detta Klistermärke-set Dress-up-dockor kommer ni inte längre ha en långtråkig stund. Med 76 olika klädesplagg och accessoarer och olika dockor att klä, kan man lägga flera timmar på att mixa och matcha med färger och mönster!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Många känner väl igen sig i barnen när de sitter och ständigt byter kläder och outfits på sina dockor. Timmar kommer att sväva förbi när de befinner sig i sin fantasivärld och leker med varandra. Med Klistermärke-set Dress-up-dockor kan barnen välja mellan hela 76 olika klädesplagg och accessoarer att klä de små klistermärke-dockorna med. Här finns det att välja mellan tröjor, byxor, klänningar, skor, hattar, väskor och mycket mer. De färgglada och framför allt återanvändningsbara klistermärkena kan användas om och om igen i alla möjliga olika kombinationer. Denna gåva passar alla barn i åldrarna 3 år och uppåt och kommer garanterat att uppskattas! Barnen kan leka såväl själva som tillsammans med sina kompisar. Med 5 olika dockor att klä i olika outfits kan alla få var sin! En kul och inspirerade gåva!

Detaljer

Innehåller 76 återanvändningsbara skum-klistermärken. Dubbelsidig glansbild-bakgrund med sovrumsmotiv och med hus&trädgård-motiv för att fästa klistermärkena på.

  • Från 3 år
  • Mått: ca. 0,3 x 20,8 x 27,9 cm
2023-12-09T06:51:18+00:00