Behöver du hjälp?
Fri leverans från 699:- Säker betalning Behöver du hjälp? 040-6688533

Kak-klubbor "RoboPops"

219 kr
Inkl. skatt
- +

I LAGER

Vad sägs om att baka några robotar? Detta coola set gör det möjligt! Det rymmer allt du behöver för att bli en riktigt robotbakar-mästare. En perfekt idé för barnkalaset!
  • Fri leverans på beställningar över 699 kr
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar**
  • 30 dagar öppet köp***
  • *Ej vid personliga produkter
  • **Vissa personliga produkter tar längre tid
  • ***Gäller ej personliga produkter

Beskrivning

Robotar har alltid fascinerat både stora och små. Därför kommer dessa små ätbara robotar garanterat att göra succé på barnkalaset. För vem älskar inte söta Robopops? Att lyckas i robotverkstaden är enkelt. Fyll helt enkelt den medföljande silikonformen med tårtsmet eller is. Du får alltså välja om du vill bjuda på tårta eller glass på kalaset. Dessutom medföljer en dekorativ behållare för serveringen. Behöver vi säga att det här blir favoriten på fikabordet? Även om du inte är en mästare på bakning kan du snabbt trolla fram små, söta robotar som kommer att imponera på både små och stora gäster. Smart, eller hur? En perfekt överraskning för alla robotälskare! Vill man ta festen till nästa nivå rekommenderar vi även robotdans.

Detaljer

Innehåll: silikonformar för att göra 8 robotar, 16 träpinnar, och en hopfällbar serveringstation med instruktioner och recept

Recensioner

Write a review

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2018-11-14T10:14:47+00:00