Behöver du hjälp?
Fri leverans från 399:-
040-6688533

Kak-klubbor "RoboPops"

Ordinarie pris 219 kr

Special Price 186 kr

Inkl. skatt
-15,00 %
- +

I LAGER

Vad sägs om att baka några robotar? Detta coola set gör det möjligt! Det rymmer allt du behöver för att bli en riktigt robotbakar-mästare. En perfekt idé för barnkalaset!
  • Fri leverans på beställningar över 399 kr
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar**
  • 30 dagar öppet köp***
  • *Ej vid personliga produkter
  • **Vissa personliga produkter tar längre tid
  • ***Gäller ej personliga produkter

Beskrivning

Robotar har alltid fascinerat både stora och små. Därför kommer dessa små ätbara robotar garanterat att göra succé på barnkalaset. För vem älskar inte söta Robopops? Att lyckas i robotverkstaden är enkelt. Fyll helt enkelt den medföljande silikonformen med tårtsmet eller is. Du får alltså välja om du vill bjuda på tårta eller glass på kalaset. Dessutom medföljer en dekorativ behållare för serveringen. Behöver vi säga att det här blir favoriten på fikabordet? Även om du inte är en mästare på bakning kan du snabbt trolla fram små, söta robotar som kommer att imponera på både små och stora gäster. Smart, eller hur? En perfekt överraskning för alla robotälskare! Vill man ta festen till nästa nivå rekommenderar vi även robotdans.

Detaljer

Innehåll: silikonformar för att göra 8 robotar, 16 träpinnar, och en hopfällbar serveringstation med instruktioner och recept

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-01-16T11:40:37+00:00