Behöver du hjälp?

Kak-klubbor "RoboPops"

219 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Vad sägs om att baka några robotar? Detta coola set gör det möjligt! Det rymmer allt du behöver för att bli en riktigt robotbakar-mästare. En perfekt idé för barnkalaset!

Other customers bought

Beskrivning

Robotar har alltid fascinerat både stora och små. Därför kommer dessa små ätbara robotar garanterat att göra succé på barnkalaset. För vem älskar inte söta Robopops? Att lyckas i robotverkstaden är enkelt. Fyll helt enkelt den medföljande silikonformen med tårtsmet eller is. Du får alltså välja om du vill bjuda på tårta eller glass på kalaset. Dessutom medföljer en dekorativ behållare för serveringen. Behöver vi säga att det här blir favoriten på fikabordet? Även om du inte är en mästare på bakning kan du snabbt trolla fram små, söta robotar som kommer att imponera på både små och stora gäster. Smart, eller hur? En perfekt överraskning för alla robotälskare! Vill man ta festen till nästa nivå rekommenderar vi även robotdans.

Detaljer

Innehåll: silikonformar för att göra 8 robotar, 16 träpinnar, och en hopfällbar serveringstation med instruktioner och recept

2021-03-02T18:31:01+00:00