Behöver du hjälp?

Personliga julklappar till dina nära och kära

Riktigt unika julklappar - personliga sådana

Finn 10 tips gravyr, foto och brodyrpresenter nedan

Om det finns en enda sak som utmärker en bra present så är det onekligen att den är personlig. Eftersom en perfekt present inte har något med priset att göra, den har heller någon egentlig bindning till vad det är heller. För det finns ingen universellt lösning som passar alla. Den där saken som alla blir glad av existerar helt enkelt inte, nej, det handlar om att anpassa den efter person. Med det menat, just det: att vara personlig. Om man inte tänkt i de banorna förut, eller bara skulle behöva lite hjälp på traven hjälper vi hemskt gärna till och guidar dig genom tratten ned mot den bästa, det vill säga den mest personliga, presenten.

1. Allt för grillen

Det kanske inte är grillsäsong utanför fönstret än, men med denna julklapp ger du någon något att se riktigt mycket fram emot. Förutom att utrusta hen med alla möjliga grillredskap så kommer denna gåva även med en personlig gravyr, något som gör den helt unik för mottagaren.

Gå till julklapp

2. Den ultimata kramen

Denna filt känns som en lång och mysig kram. När kylan tränger på så drar man gärna en filt över kroppen, men oftast lämnar den armarna till att frysa när du försöker göra annat samtidigt. Här har du julklappen som löser den frusnes problem. Välj med eller utan personalisering.

Gå till julklapp

Det känns när det tar!

Det är en känsla vi är ute efter, en sorts stämning hos mottagaren. När hen får ta emot sitt paket ska hen omedelbart känna att den här gåvan är speciellt till denne. Och inte något impulsköp som kunde vara till vem som helst. När mottagaren sedan öppnar paketet så ska den där minen breda ut sig över ansiktet, det kan vara ett leende, ett stort eller en snett och finurligt. Sedan får du en upprymd blick i gensvar och då vet du, att den här presenten den tog. Och det där gensvaret med leendet är precis det som du är ute efter.

3. Det personliga pusslet

Ge bort en sysselsättning och ett minne på samma gång. Du väljer själv vilken bild som ska klä pusslet, och sedan är det bara för mottagaren själv att pussla ihop det. Detta är en underhållande och personlig julklapp att ge till den som älskar att pussla.

Gå till julklapp

4. Ölglaset som imponerar

Visst tar en vanlig stor stark slut alldeles för snabbt? I denna ölstövel får du istället plats med två liter öl, något som gör att du kan sitta och njuta mycket längre innan det är dags för ännu en vända till kylskåpet. Med val till egen gravyr blir den dessutom helt personlig.

Gå till julklapp

5. Skorna du får ha på inomhus

Ja, du läste rätt; dessa skor behöver du inte lämna i hallen. Till skillnad från vanliga sneakers så är dessa riktigt varma och mjuka, och är riktigt duktiga på att göra dina fötter både varma och trendiga. En underbar julklapp för vännen eller familjemedlemmen med kalla fötter.

Gå till julklapp

6. En värmande och personlig jacka

Mjuka julklappar går hem hos de flesta, speciellt när de är lika coola och personliga som denna. Här har du en stentuff collage-jacka som håller dig varm och som dessutom har möjlighet att kläs av mottagarens namn och initial. En jacka som kommer bli en hit till våren!

Gå till julklapp

Hur kommer vi då dit?

Hur kommer vi då dit? Jo, börja med att fundera på om din person har något särskilt intresse som hon eller han brinner särskilt mycket för? Om inte kan du köpa något som stöttar eller inspireras till en hobby. Ni kanske gillar att festa? Vi har både maskeradtillbehör och shotsbrickor. Fina kökstillbehör och allehanda roliga saker, och där är vi inne på något essentiellt. Det som gör att dessa presenter skiljer sig från de vanliga, är att de går att personifieras. På många av våra personliga julklappar kan du välja antingen att lägga till egen bild, eller skriva ett eget meddelande, få ett namn ingraverat, eller broderat.

7. Ett kärleksfullt halsband med initialer

Ge bort ditt hjärta till någon du älskar på julafton! Smycken och kärlek har gått samman och resultatet är detta vackra hjärthalsband som du dessutom får välja dina och mottagarens initialer på. Nu kan hen bära med sig er kärlek även när ni inte är sida vid sida.

Gå till julklapp

8. Den stilrena och personliga cocktailmixern

Uppfyll någons bartender-drömmar till julen genom att överraska med denna stilrena och personliga cocktailmixer. Här kan hen snabbt lära dig att briljera och skapa utsökta drinkar till hela vänskapskretsen - något som kommer göra hen omåttligt populär. På mixern får du dessutom välja en egen personlig gravyr.

Gå till julklapp

9. En personlig badrock

En badrock ger en en både skön, varm och exklusiv känsla. Tankarna för genast till hotell eller spa, och visst är de sköna att trä på sig efter duschen eller ett långt varmt bad. Dessa morgonrockar blir dessutom ännu mer exklusiva eftersom du får brodera in mottagarens initialer.

Gå till julklapp

10. Ett personligt skydd för datorn

Detta polyesterskydd är lika skönt för datorn som för händerna du håller den i. Datorskyddet passar till de flesta mindre datorer, notebooks och surfplattor. Skyddet är inte bara skönt, utan även stilrent och personligt med mottagarens namn på. En perfekt present till studenten eller arbetaren som ofta har datorn med sig.

Gå till julklapp

Hur ser en personlig julklapp ut egentligen?

En personlig julklapp är alltså anpassad till personen utifrån vem hon eller han är. En stickad tröja kan vara en dussinpresent för någon men det finaste för någon som inte äger en. Så, förutom att fylla behov, skapa uppmuntran eller helt enkelt skämma bort med något onödigt finns ytterligare en sak som man alltid kan ta till, nämligen humor. För roligt, det vill alla ha. Genom att anspela på ett gemensamt skämt eller något som den andra gillar, kommer den där känslan vi pratar om, det varma leendet, att infinna sig omedelbart. Personliga presenter är bäst, helt enkelt!

Söker du fler julklappstips!

Klicka på knappen för att se ytterliggare 2000 tips!

Julklappstips

2023-09-27T13:46:51+00:00