Behöver du hjälp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lägg till ny text
Arial
  • Max bildstorlek: 10MB
  • Tillåtna filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller dra och släpp
Quality of selected imagel

ID-bricka med foto

279 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

Bär med dig personen du älskar runt halsen med hjälp av en snygg ID-bricka med valfritt foto! ID-brickor används vanligtvis inom det militära men har numer blivit en stor modetrend. Varför inte överraska din bästa vän genom att ge bort ett halsband med ett foto på er två tillsammans? ID-halsbandet fungerar dessutom perfekt att ge bort till din partner, till dig själv eller till en syster eller bror.

279 kr

Other customers bought

Beskrivning

Smycken som halsband är något som uppskattas av de flesta, särskilt ett så här personligt halsband med ett egenvalt foto. Beroende på vilket foto du väljer kommer halsbandsbäraren att tänka tillbaka på det tillfälle som kortet togs. Kanske har du husdjur? Varför inte beställa ett snyggt ID-halsband med ett foto på din lurviga vän? När det kommer till denna sorts smycken med ett personligt foto kan du variera dig hur mycket som helst, byt bara ut fotot så får du ett helt nytt halsband. ID-bricka med foto kan du använda på många olika sätt. Förutom att du såklart kan hänga smycket runt halsen, kan du även linda det några varv runt handleden och använda det som ett armband. Du kan även hänga smycket längs fram i bilen, på väskan eller på väggen. Möjligheterna är många med denna ID-bricka. Beställ ett till dig själv och ge bort ett till någon du bryr dig om!

Detaljer

  • Mått hänge: 3 x 5 cm
  • Mått halsband: 3 mm kulkedja, ca 75 cm lång (går att justera) Information: Eftersom smycket har en metallisk baksida kan fotot upplevas något ljusare än vad det egentligen är
  • OBS! Den här produkten innehåller nickel
2023-09-27T12:40:53+00:00