Behöver du hjälp?

Hugz - filten med ärmar - Pink - med personalisering

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Både hemma och på tåget eller på ett plan i Hugz filt med ärmar är den bästa förutsättningen för avstängning och slappna av. Så du kan njuta av mysiga värme, utan att ge upp obegränsad armrörelse. En stor gåva för dem som gillar att titta på TV eller läsa bekvämt - i 5 olika färger och med eller utan Wunschbestickung!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Den speciella fördelen med denna fluffig filt är att den ger en Rundumgemütlichkeit trots oinskränkt arm och rörelsefrihet, eftersom den är utrustad med praktiska ärmar. Bara sätta huvudet och armar genom öppningarna och läsa under hotsprings till exempel dricka te eller telefonsamtal. Med Hugz filt med ärmar inga problem!

Speciellt för resor med flyg eller tåg, är gåvan just gjort: Det hålls trevlig och varm, men det kan samtidigt lätt utöva någon anställning. Förutom behaglig värme som ger Hugz filt med ärmar, du knappt märker att du insvept i ett. Den mjuka och mysiga fleecetyg är mycket lätt att rengöra och kan rengöras i tvättmaskinen. För optimal matchning stil, är en gåva även finns i fem olika färger: svart, rosa, blå, vanilj och rött.

Och om du letar efter en mycket personlig gåva, så varför inte välja varianten med individuell Wunschbestickung (i svart eller vit färg); sedan en unik del är från redan vacker gåva!

Detaljer

Hugz - filten med ärmar

rosa, individualisering per stick (2 rader med 8 tecken)
Material: 100% Polyester
Dimensioner: 135 x 190 cm
Maskintvättbar
ludd
tips:
Vänligen inga specialtecken för individualisering användning!
Den personlig text är centralt beläget mellan ärmarna; i fallet med användningen av alla tecken, är broderas området ca 30 x 20 cm.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-25T01:46:48+00:00