Behöver du hjälp?

Heart sparbössa med graverad

349 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Som en spargris för bröllopet samt välkommen som en present för alla romantiska tillfällen: Hjärta sparbössa med gravyr av två namn och ett datum ser verkligen stilrena och snygga - så paret sparar dig! Ge en underbar motivation att ge en dröm bröllop tid att spara på en romantisk semester ....

* Måste fyllas i

349 kr

Other customers bought

Beskrivning

Ett hjärta som stora löften: Den ädla sparbössa i hjärtform är i två avseenden för något väldigt speciellt! hyllning till en man så mycket speciell förbindelse mellan två personer, eftersom på högblank utsida två namn förevigat. För det andra, det sparar den dyrbara pengar rutan på en unik upplevelse ut - bröllopet mestadels vars datum är graverad med namnen tillsammans på Heart sparbössa. placeras på en framträdande plats inte bara de två älskande så motiverade att fylla hjärtat, gäster och familj kommer säkert att bidra till att drömmen bröllopet kan komma snart.

Den romantiska sparbössa för par som du kan också använda naturligt att unna dig en bra semester eller att dra (ny) hem i leden. I vilket fall som helst kärleksgåva för alla kommer, planerar den store, verkligen mycket bra med!

Detaljer

Hjärta sparbössa med namn

4,3 x 9 x 8,7 cm
Graverad: två namn och ett datum
silverpläterade och matt säker
ingen specialtecken

2022-10-06T16:47:15+00:00