Behöver du hjälp?

Heart medaljong med personlig gravyr - Rosé

599 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

hans smycken så att du har - så enkel men ändå underbart elegant! dessa egenskaper förenas i den eleganta hjärtat medaljong. I silver eller beroende på valet och Rose, i kombination med en personlig gravyr av ditt val, trailern värmde inbegripet kedjan verkligen i hjärtat av din älskling - en söt idé för någon att ge dig en hel del medel!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Fina smycken är en av de bästa gåvor som du kan göra: en liten låda som öppnar lovande och sedan de eleganta juvel visas. I medaljongen i en romantisk hjärta form inklusive en gravyr och en matchande halsband, är trevlig överraskning oundvikligt!

Den polerade medaljong finns i två versioner: Du kan välja mellan svalt silver och ljusrosa. För hjärtat hänge är också på grund av fördel, det kommer med en matchande färg kedja. På baksidan av medaljongen sedan väntar en speciell överraskning för er mottagare - en person som du valt gravyr; smeknamnet upp initialer mottagaren allt är möjligt.

Hjärtat medaljong graverad kan också öppna, vilket ger utrymme för små minnessaker, som ett meddelande på ett papper eller ett litet foto. Säg "Jag älskar dig" ut Schmuckart och lämna över denna vackra exemplar!

Detaljer

Heart medaljong med personlig gravyr

Urval: Rosé
Inkluderade: en Heart medaljong, en kedja
kännetecken:
Polerad Heart Locket
Charm kan öppnas
liten hålighet i det inre
inklusive en matchande halsband
Tack anpassning begäran gravyr (max 7 tecken)
Material: 925 Silver (med ros guld beläggning)
Färg: rosa
Mått:
Kedja: 50 cm
Medaljong: 20,5 x 27 mm
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-25T00:53:11+00:00