Behöver du hjälp?

Heart bokmärke med gravyr

129 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

En gåva från hjärtat: De eleganta bokmärken från fjäderstål bär en personlig gravyr på det. Så att du inte bara alltid där du behöver mer, men är glad över att komma tillbaka till New försiktig om detta, personlig gåva. För bokmalar som en liten present till en födelsedag eller till jul en trevlig idé!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Naturligtvis, hundöron eller trasiga ryggar är för alla som älskar böcker, inget alternativ. Synen gör nästan ont! Att alltid vet var du slutade läsa, så måste ett bokmärke sedan - och nu dina gåvor-timmarsstrejker:

De eleganta bokmärken i en hjärtform gjord av fjäderstål är bara vacker tillbehör som du helt enkelt gillar att använda. Kärleksfullt utformade med matchande rött band med en perfekt finish, har du en hel del njutning på hjärtevärmande bokmärke. Den personliga gravyr bara glasyren tänds till I, eftersom det är från uppmärksam, liten present en enskild gåva.

Skäl för hjärtat bokmärken det finns många som älskar en tack eller en hiss, en liten gåva för en födelsedag eller jul, ... människor, böcker, gör det verkligen ett nöje. Snygg present!

Detaljer

Heart Bokmärk på band

Material: fjäderstål
med personlig gravyr
i transparent gåva kuvert

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-06-25T04:07:26+00:00