Behöver du hjälp?

Halsband "Heart" med initial - guld

699 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
Detta diskreta, ganska halsband presenterar en nätt hjärta hänge - den graverade med en initial dina behov och därmed ytterligare förfinas. Du har också välja om du vill lämna över kedjan i rent silver 925 eller med en ytterligare (rosé) förgyllning. En trevlig, personlig gåva till exempel den bästa syster, flickvän eller partner coolaste!

Other customers bought

Beskrivning

En potentiell klassiker i smycken insamling av mottagaren: Halsbandet med ett hjärta hänge är en extremt elegant och enkelt inredda tillbehör - och även av hög kvalitet sterling silver 925!

Med sina slimmade linjer för att matcha många klädstilar, måste du lämna över kedjan med en förgylld eller alternativet; väljer här mellan guld och ökade guld.

En pärla med individuell charm, är kedjan också av gravyr på hjärtat hängande; välja en initial inget bättre sätt att den första bokstaven i förnamnet som föreviga.

I praktiken är kedjan också, eftersom det kan vara i längd med cirka 5 centimeter justerade och bör vara så bekväm att bära i alla fall - och det måste gälla samt säkerställa att mottagaren halsband "Heart" med initial mycket skulle ofta slitage . En gåva idé med charm och stil!

Detaljer

Halsband "Heart" med initial

Urval: med förgyllning
Leveransen omfattar: ett Kedja med hängande
kännetecken:
välformade kedja med Herzanhänger
Kedjelängd justerbar (cm till omkring 5)
individuellt tack vare en önskan gravyr initialer
Material: sterlingsilver 925
Mått:
ca 40-45 cm (längd kedja)
cirka 1 cm (diameter av släpvagnen)
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-24T21:23:27+00:00