Behöver du hjälp?

Halsband "Heart" med initial - guld

699 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
Detta diskreta, ganska halsband presenterar en nätt hjärta hänge - den graverade med en initial dina behov och därmed ytterligare förfinas. Du har också välja om du vill lämna över kedjan i rent silver 925 eller med en ytterligare (rosé) förgyllning. En trevlig, personlig gåva till exempel den bästa syster, flickvän eller partner coolaste!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

En potentiell klassiker i smycken insamling av mottagaren: Halsbandet med ett hjärta hänge är en extremt elegant och enkelt inredda tillbehör - och även av hög kvalitet sterling silver 925!

Med sina slimmade linjer för att matcha många klädstilar, måste du lämna över kedjan med en förgylld eller alternativet; väljer här mellan guld och ökade guld.

En pärla med individuell charm, är kedjan också av gravyr på hjärtat hängande; välja en initial inget bättre sätt att den första bokstaven i förnamnet som föreviga.

I praktiken är kedjan också, eftersom det kan vara i längd med cirka 5 centimeter justerade och bör vara så bekväm att bära i alla fall - och det måste gälla samt säkerställa att mottagaren halsband "Heart" med initial mycket skulle ofta slitage . En gåva idé med charm och stil!

Detaljer

Halsband "Heart" med initial

Urval: med förgyllning
Leveransen omfattar: ett Kedja med hängande
kännetecken:
välformade kedja med Herzanhänger
Kedjelängd justerbar (cm till omkring 5)
individuellt tack vare en önskan gravyr initialer
Material: sterlingsilver 925
Mått:
ca 40-45 cm (längd kedja)
cirka 1 cm (diameter av släpvagnen)
Obs: Använd inte specialtecken som kan anpassas.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2023-03-26T17:44:24+00:00