Behöver du hjälp?

Graverad smyckeskrin speldosa med hjärta

449 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Detta graverade smycken lådor i Herzformmit integrerade speldosa är en stor liten bit av smycken för din flickvän eller ett annat par. Den försilvrade yta och blå sammet inne ge burken ett elegant utseende och genom att anpassa pärla är en mycket unik gåva för vänner!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Romantisk pärla i smycken av den kvinnliga partnern, dotter, syster: de graverade smyckeskrin "hjärta" med speldosa förtrollar med olika detaljer och kvaliteter.

Silvret plätering av ytan och den inre mjuk sammet i blått ge hjärtat en uppskattad och elegant utseende. En härlig idé är den inbyggda speldosa som använder ett litet handtag inuti föder - då melodin "Edelweiss" hörs. Således en viss varm ditt hjärta, om du skall hålla favorit ringar eller kedja i smyckeskrin!

men särskild höjdpunkt är definitivt den enskilde gravyr som tillåter dig att göra denna juvel låda unik gåva. Namnet på ett eget par från dagen för årsdagen, en liten award för bästa vän eller smeknamnet syster - som förevigat av gravyr, är upp till dig! För en födelsedag, jubileum eller ens för att presentera en förlovningsring är graverad smyckeskrin "hjärta" med speldosa en vacker och unik idé!

Detaljer

Graverad smyckeskrin "hjärta" med speldosa

Schmuckdose exempelvis för ringar, kedjor etc.
i form av ikoniska hjärta form
med speldosa funktion för Selbstaufziehen
Melody: Edelweiss
Material:
blå sammet inuti
försilvrad
Dimensioner: 10 x 10 x 4,5 cm
Obs: Använd inte specialtecken för individualisering!

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-20T22:33:17+00:00