Behöver du hjälp?

Flätat läderband med gravyr - svart

499 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
Oavsett namn och födelsedag barnet, sin egen bröllopsdag eller helt enkelt namnet eller smeknamn eller nära och kära - vissa saker är så viktiga att de alltid vill ha det. Denna engravable läderrem blir därmed en vacker gåva idé för alla dem för vilka du vill ge inte bara en fin smycke på väg!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Detta armband gjort av äkta läder och blankpolerade motsatser rostfritt stål konfronterar varandra: Den höga kvalitet läder kommer nonchalant flätade och så påminner om de färgglada vänskap armband är element av stål helt strikt återhållsamhet och elegans, vilket ger smycken som en klar, graciös touch, Armbandet är en kall gåva idé för dem som är lika mångsidiga och kontrast!

Det extra men på detta eleganta smycken är personlig gravyr. 20 tecken är tillgängliga för tillbehöret för att ge en personlig touch. Tillsammans med mycket noggrann utförande och material som används hög kvalitet är detta Anpassad läderrem en lyckad gåva för någon som vill komma ihåg viktiga datum och namn eller bara det faktum att de är mycket nära ditt hjärta ...

Detaljer

Material: Äkta läder svart
Läder är försedd med en skyddande lack för att livstiden för material för att öka
bredd 9mm
Längd: ca 19 cm / 21,5 cm
Storleken av elementet av rostfritt stål: ca. 40x10mm
Inklusive en presentförpackning och förlängningsdelen

2022-06-27T03:03:44+00:00