Behöver du hjälp?

Flask med gravyr

249 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Vad kan vara bättre än att veta att du måste ansöka om en klunk av sin favoritdryck endast på personliga Flask? Speciellt om det sedan kommer tillsammans någonsin så ädelt som denna modell, inklusive individuell gravyr. Denna gåva har definitivt stil!

* Måste fyllas i

249 kr

Other customers bought

Beskrivning

Kolvar är bara för män? Falska - de praktiska behållare för favoritdrink är återigen kraftigt på modet. Och inte utan anledning: När allt kommer omkring, de ger oss i farten när som helst med en läcker klunk av våra favorit drink!

Denna praktiska vän sammanfattar alla 237 ml, är dess dimensioner 12,5 cm x 9,5 x 2 men fortfarande mycket praktisk och lätt att ta bekvämt. Den högkvalitativa bearbetning av rostfritt stål, är det också mycket robust och så en hållbar, trogen följeslagare. Oavsett vilket du fyller törstsläckande gåva - du lär dig att uppskatta det faktum att det dig överallt, alltid levereras med en lugnande glas vatten, te eller konjak och finns i alla situationer åt sidan. Bäst: En individuell gravyr av upp till 18 tecken missade denna kolv pricken till det unika!

Inte bara för män, den lilla, eleganta kolv en helt suverän Stylecacessoire och en gåva som garanterar inte vissna bort i lådan. Kvinnor upptäcker också praktiskt, mobil dryckesflaska med tradition mer och mer för sig själva för att göra ett uttalande!

Detaljer

Material: Rostfritt stål
Dimensioner: 12,5 x 9,5 x 2 cm
Kapacitet: 237 ml

2023-12-06T01:32:15+00:00