Behöver du hjälp?

Filippi: kolven i graverad läderväska

999 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
GRATIS LEVERANS

Leveranstid 3-5 dagar

Elegant design i ett stycke: som bestämmer sig för att passera runt hans högprofilerade fickplunta i anpassade ingraverat läderväska i rundan måste räkna med att få tillbaka utöver längtan blickar! Den eleganta, droppformade kolven i exakt passande läderväska med gravyr är viktigt när vandring eller fiske för säker!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Konstruktionen klart som en bergkristall och exakt i linje med din Naturburschen: Den ädla Flask i den eleganta droppform kommer säkert se stora delar av världen, som om du har den på fjällvandring eller fisketur på honom! Dess släta, krökta ytan ligger bekvämt i handen, är locket bekväm att använda och material och process är konstruerade för hållbarhet.

Bästa honom, men är förmodligen den pittoreska läderväska, vilket innebär: Montering fall gjord av svart läder öppnas med dragkedja och förseglad, så att även de eleganta Flask stannar på plats när klättring eller overhead backar.

För att lägga sten på en personlig gåva från exklusivt till du har möjlighet att ge läderväska med en gravyr. Under orden "Team Hangover" kallas din kapten vid namn.

Ge kombinerar en elegant följeslagare, tradition och modern elegans perfekt. Förstklassig present!

Detaljer

Filippi: kolven i graverad läderväska

Material: rostfritt stål, med läder (PU-belagd)
Kapacitet: 8,5 cl
Höjd: 13 cm
Läder väska med dragkedja och justerbart bälte
ingen specialtecken

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-03-01T01:02:17+00:00