Behöver du hjälp?

Färgglada älskar slott med gravyr - röd

249 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Detta har Vikt: Den stora, massiva Love Lock i önskad färg är underbart romantisk gest av stor betydelse! två namn och ett datum då antingen blå, rosa eller röd yta högkvalitativ hänglås graverad, då du förankra den fast ett räcke och kasta nyckeln i vattnet. Svaga knän ingår!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Ett tecken på att du hör ihop, att ingenting de två älskande från varandra kan lösa: den gemensamma kärleken Castle är en gest av högt symbolvärde! I den här färgen variant, är slottet relativt stor och massiv; antingen blå, rosa eller röda området låshuset ett hjärta med fladdrande band är graverad - och här de två namnen som du väljer, liksom ett datum.

Den fullt funktionella, imponerande slott är traditionellt stängd på en bro räcket över en flod, sedan därefter överlämnas nyckeln av vattnet. Vi visar varandra hur säkra dig kärlek. Vem förståe från den vackra kärlekslåset så snart inte som separat, även hemma är ett bra ställe för det.

Den blickfång med den vackra, personliga hjärta ingraverat passar perfekt för alla tillfällen om kärlek som Alla hjärtans dag eller en årsdag. För dem vars kärlek är starkare än marmor, sten och järn!

Detaljer

Färgade Kärlek Castle med gravyr

röd
specialtecken - med gravyr
plus en liten hjärta på sidan
fullt fungerande
3 nycklar inkluderade
Dimensioner: 8,3 x 3,8 x 1,9 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-27T10:51:15+00:00