Behöver du hjälp?

Enhörningsponcho

99 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)
För alla fantasyfans, festivalers och enhörningsvänner har vi det ultimata regnskyddet. En regnponcho i vacker rosa färg med ett superfint enhörningsmotiv. Under den magiska enhörningen står ordet Believe. Sätter färg på gråa regndagar oavsett var man är. Perfekt som present till alla med fantasi.

Other customers bought

Beskrivning

Enhörningar är förtrollande vackra varelser som ofta får symbolisera godhet. Det sägs att deras horn till och med är hårdare än diamant. Vissa påstår att de finns, man måste bara leta väldigt noggrant för att få en chans att se dem. Vi låter det vara osagt om enhörningar finns men vad vi däremot är helt säkra på finns är våran fantastiskt fina Enhörningsponcho. Det ultimata regnskyddet för fantasyfans, festivalers och enhörningsvänner. Ponchon är vackert rosa och skyddar både huvud och kropp mot vind och vatten. Med det stora enhörningsmotivet och ordet Believe tryckt precis under är det en given blickfångare varhelst man går med den. Bär denna ponchon och sprid glädje på festivaler, utomhuspicnics eller i vardagen. Ett plagg vars färg och motiv lyser upp alla regngråa dagar. Dessutom är den enkel att vika ihop och kan med fördel förvaras i jackfickan eller i handväskan. Smidigt eftersom man aldrig kan vara säker på när regnmolnen har tänkt komma fram. Enhörningsponchon är en lite mystisk och väldigt söt presentidé till den som tror på magiska varelser. Det är också en utmärkt gåva till den som bara vill hålla sig torr när det regnar.

Detaljer

  • vind- och regn-poncho med tryckt enhörningsmotiv och texten Believe
  • Detaljer: huv, ½-arm, 125 cm rygglängd och vågig kant
  • Färg: Magenta
  • Storlek: One size
  • Material: 100% plast
  • Vikt: ca 128 g
  • Skötselråd: handtvätt
  • Anmärkningar: Inte lämplig för cykling och motorcykel. Bär inte nära öppen eld. rekommenderas inte för barn under 3 år

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-03-01T02:59:54+00:00