Behöver du hjälp?

Doftlampe-set Luna

309 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

Fantastisk doftlampa som sprider himmelska lukter. Rensar luften och ger ditt hem en underbar doftsättning. I dettaset finns allt som du behöver för att skänka hemmet en harmoniska atmosfär. Den vackra doftlampan är dessutom en vacker intredningsdetalj. En härlig present för alla sinnen!

Other customers bought

Beskrivning

Skapa harmoni i ditt hem. En ljuvlig doft fyller rummet då stenar blir varma och det vackra ljuset skapar en rogivande stämning. Efter en tuff dag kan det vara skönt att bara slappna av en stund, eller hur? I doftljuset ingår allt du behöver. Förutom skålen, samt ett vacker lock att placera stenarna på, medföljer ett värmeljus och en underbart doftblandning bestående av olika frukter och blommor. Placera den i vardagsrummet eller sovrummet, eller varför inte i hallen för att skapa en välkomnande atmosfär? En vacker detalj i modern design som passar på många olika platser i hemmet. En perfekt present för både kropp och själv. Ge bort den vackra doftlampan till någon som du tycker mycket om och dela en känsla av härlig och avkopplande sinnesro.

Detaljer

  • Set för doftlampa innehåller: sandfärgad gipsskål (ca 165 x 15 x 10 cm) lock av Aluminium (Ø 15 cm), ett värmeljus, oljeblandning samt ett värmeljus 

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-04-13T03:03:19+00:00