Behöver du hjälp?

BLACK FRIDAY! Endast idag - Använd rabattkoden black50 för hela 50% på; alla upplevelsepresenter; *Giltig t.o.m. midnatt 24/11/2017 / Minsta beställningsvärde 299 kr

Dagbok - My Life Story

I LAGER

En personlig dagbok speciellt utformad för att föreviga alla sorters minnen – oavsett om de är i bild- eller textformat. My Life Story dagbok finns i svart och beige med ett elegant tryck på pärmen.

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Börjar på: 425 kr
- +
Inkl. Moms

* Måste fyllas i

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

En dagbok eller varför inte en skrivbok för allehanda anteckningar? My Life Story är en anteckningsbok med hård pärm som passar de flesta ändamål när något i text eller bild ska förevigas och arkiveras. För att sedan återupptäckas av författaren själv eller kanske en annan läsare? Dagboken rymmer många dagars historier i och med sin storlek på 1080 sidor, vilket betyder att det går utmärkt att skriva nära en sida om dagen under hela tre år års tid! Måttet på boken är 22,5 x 16,5 x 6,5 och färgen är valbar mellan beige och svart. Bokens rygg, den som vanligtvis är vänd utåt rummet om den står i en bokhylla, är försedd med texten: My Life Story i en klar vit nyans. Skrivboken My Life Story är ingen vanlig dagbok – utöver alla tomma blad finns också ett antal extra sidor för viktiga saker som fakta om dig själv, utbildning, nyttiga och onyttiga talanger, 50 saker du vill göra innan det är för sent, en världskarta där man kan markera var man rest. Det finns också särskilda sidor i slutet av varje år där det gångna året kan sammanfattas. En underbar gåva som ser till att livet inte försvinner i fragment av minnen!

Detaljer

Finns i två olika färger: Svart eller naturbeige

Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-11-24T10:16:28+00:00