Behöver du hjälp?

Cap med Anpassning - svart

199 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
(0)

Leveranstid 3-5 dagar

En mode mössa med kuvert kan du ge någon personligen här: Den bestickbare emblem antingen grön, röd eller svart hatt dekorerad med ett vapen med ditt valda initialer. Alltså, från trendiga huvudbonader inte bara en cool blickfång med en personlig touch, inklusive risken för förväxling är borta. Bra ide!

* Måste fyllas i

Other customers bought

Beskrivning

Den ursprungliga Beechfield Beanie med kuvert som en gåva i sig en bra idé - men vänligen inte som en 15/08-version! Hur bra, att du här möjlighet att göra det trendiga keps med broderi för personlig favorit tillbehör för kalla dagar:

På omslaget av endera mörkgrön, röd eller svart hatt av tjock, är mjuk akryl appliceras ett emblem, genom vilken en särskilt Feien broderi är möjlig. Krönet på det, kan du fylla den med två initialer ditt val. Gyllengul sedan tryckt där genvägen som gör mössa som bärare omisskännlig.

Hur trevligt att bäras Beanie med kuvert har på så värmande inte bara åkare och hip-trattar deras stora glädje, snygg och praktisk mössa hör hemma på kalla dagar i nästan alla tonåringar och unga vuxna nödvändigtvis så. En gåva idé som kommer att finnas kvar på vintern ingen dag i garderoben!

Detaljer

Personlig Envelope Beanie - Hatt med initialer

personalisering - inte använder specialtecken!
Cap färg svart
En storlek, anpassar hatt flexibelt
tvättbar
Material: 100% akryl

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2024-05-02T23:45:01+00:00