Behöver du hjälp?

BLACK FRIDAY! Endast idag - Använd rabattkoden black50 för hela 50% på; alla upplevelsepresenter; *Giltig t.o.m. midnatt 24/11/2017 / Minsta beställningsvärde 299 kr

Fler bilder

3D-set Bröllop

I LAGER

En väldigt speciell present till bröllopsparet – passar att ge redan inför själva vigseln. De här 3D-glasögonen ser nämligen till att varje ögonblick blir till ett fyrverkeri av symboler. Skänker en mycket speciell 3D-upplevelse som kommer att skapa en höjdpunkt på bröllopsfesten.

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
45 kr
- +
Inkl. Moms
  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

Denna uppsättning är en mycket speciell upplevelse för unga och gamla! De här färgglada 3D-glasögonen gör varje ljuspunkt till ett fyrverkeri av tematiskt lämpliga symboler. Den här versionen ser till att du, efter du satt dem mot dina ögon, ser verkligheten prydd med vibrerande hjärtan som dansar genom luften framför dig. Även om vibrationerna och symbolerna har förbrukats kan 3D-glasögonen användas om och om igen. På natten eller tänd levande ljus hemma - de här glasögonen dras nämligen till ljuskällor då de skapar en starkare effekt. De kommer därför att säkerställa roliga stunder upprepade gånger. En krydda för varje tillfälle och en rolig gåva till bröllopet eller festen – en virvelvind av kärlek för varje person som bär dem. Ett tips är att ge dem till någon som du vill ska se på dig, med den där alldeles speciella kärleken i blicken? Ett roligt inslag även till bröllopsdagar och alla hjärtans dag.

Detaljer

  • Inklusive: 3D-glasögon och sprakande hjärta i rött
Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-11-24T22:56:23+00:00