Behöver du hjälp?

Crest resväska för män

699 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
En pärla i resväska kan du här med personliga "vapenskölden" av tillhandahålls av dig mottagare! tryckt på den stabila bomullsblandning tyg, i svart på en ljusbrun, initialerna för den person som därefter på egen hand kan ringa. Toppkvalitet, snyggt utseende, personlig touch - Vi är glada!  
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Ryggsäck, väska, resväska - de tre typerna av människan. De som känner sig alltför vuxit upp till en ryggsäck och har ännu inte kommit i bagage ålder, gör du med dessa enkla utmärkta resväska en stor glädje!

Speciellt för resor under en vecka, kommer de hädanefter alltid vara i bruk. En justerbar axelrem, en innerficka för värdesaker och vadderade bärhandtag bidrar till den höga användarvänlighet som gör det raka stiga upp till den oumbärliga följeslagare.

I glatt fast och stabilt material ficka också, låt i ett vapen, initialer mannen utskrift av ditt val, super chica resväska ser ännu ädlare och får en personlig touch.

Slitstark, högkvalitativa och extra elegant - den resväska med initialer är verkligen höjdpunkten för jul eller födelsedagen. Oavsett om de anställda rave kort paus eller kort stolta över semestrande anställda med smakfull resväska du träffa mitt i prick. Vi tilldelas full poäng!

 

Detaljer

Crest resväska för män

anpassas med initialer - inte använder specialtecken
Material: tvättat canvas
med mässing applikationer
Lite extra ficka med blixtlås
justerbar axelrem
vadderad, anslutningsbar med tryckknappar handtag
Volym: 45 liter
Material:
Övre: 59% bomull, 36% polyester, 5% Viskos
Foder: 100% Polyester
Dimensioner: 58 x 30 x 30 cm

2023-01-31T04:51:25+00:00