Behöver du hjälp?

CYBERWEEK! använd rabattkod: cyber25 för 25% på alla personliga presenter; *Giltig t.o.m. 22/11/2017 / Minsta beställningsvärde 299 kr

Fler bilder

Våningsfat

I LAGER

Ett exklusivt serveringsfat i flera våningar. Lägg frukt, snacks eller bakelser i etagen om tre steg och maten har aldrig sett så god ut!

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
235 kr
- +
Inkl. Moms
  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

Ett exklusivt tre-våningsfat i modern design och med praktisk funktion i form av sin runda form. Med sina serveringshyllor i en sober vit färg framhäver det vackra fatet vilken mat eller bakverk som det bjuds på. Var än de står på brickorna är de väl tillgängliga för all runt bordet. Precis på på en brittisk tebjudning. Presentera muffins, kakor, snittbröd och andra snacks som ett proffs. På fester lämpar sig fatet till exempel för frukt, plockmat och godis. Ett serveringstips är att duka upp med de största delarna längst ned och ju högre upp ju mindre är munsbitarna. Ett estetiskt grepp som kommer uppskattas av gästerna. Fatet har ett mått på 314 x 314 x 340 mm och är tillverkat i ett tåligt plast som ser robust ut men som dessutom är lätt att rengöra. Dessutom kan de tre våningar helt enkelt tas isär och stuvas undan när det inte behövs. En present till den givna värden eller värdinnan, till inflyttningen eller studenten. En elegant present som passar alla!

Detaljer

0
Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-11-22T16:17:07+00:00