Behöver du hjälp?

Trä smyckeskrin med gravyr

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Enkel, vacker och väl genomtänkt: den eleganta återhållsamma utformade smyckeskrin dyker upp när du tar bort lådan front. De graverade lock svänger uppåt och avslöjar insidan med en stor spegel och olika fack för ringar och andra smycken. utformad diskret och med omsorg - en underbar present väntar!

* Måste fyllas i

399 kr

Other customers bought

Beskrivning

När smycken din flickvän eller partner är märklig? Då var det de krogar i en elegant smyckeskrin! Den trevliga inlösta träsmycken boxas inte driva själv inte framåt på andra blick, men det finns mycket att upptäcka:

I trälock förevigades ditt val, en "gnistrande" diamanter, gravyr. 2 rader är tillgängliga för din guldmynt skicka en hälsning. sedan dra på den vita-målad metall handtaget på lådan, fälls locket med uppåt, avslöjar den stora spegeln på insidan samt fack för ordnad lagring av smycken.

Så mycket som 14 små och stora smycken handel skydda de andra små skatter till 21 ringar (beroende på storlek) kommer du säkert vara trevligt och tydligt förvaras.

uppskatta den naturliga elegans som en födelsedag eller jul presenterar vi kan trä smyckeskrin rekommenderas, särskilt smycken älskare!

Detaljer

Trä smyckeskrin med gravyr

specialtecken - med gravyr på toppen
Locket öppnas när du drar ut lådan
en ringformig avdelning, 2 smycken brickor
Dimensioner: 23,5 x 14,5 x 5,7 cm

2021-05-08T03:20:25+00:00