Behöver du hjälp?

Januari SALE! Upp till 80% rabatt | Gäller endast fram t.o.m. 28 januari och så länge lagret räcker.

Fler bilder

Toalettfotboll

I LAGER

Öva dina kunskaper i att skjuta en fotboll i mål under tiden du sitter på toalettstolen med detta roliga toalettfotbollsspel. Du slipper dock att sparka bollen i mål, det detta kan vara lite svårt medans du sitter på toaletten, till hjälp har du istället en pinne med en fotbollssko. En perfekt present till den rastlösa fotbollsentusiasten, eller den med liten blåsa som spenderar mycket tid på toan!

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**

* Personliga produkter kan ta lite längre tid
** Gäller ej personliga produkter

155 kr
- +
Inkl. Moms
  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**

* Personliga produkter kan ta lite längre tid
** Gäller ej personliga produkter

Beskrivning

Detaljer

Fotbollsanhängare och fotbollsfans kan bli riktiga proffs i spelet även på toaletten med detta roliga spel. Gör tiden som spenderas på toalettstolet betydligt roligare, vilket i och för sig kan leda till längre toalettbesök. Med detta spel får du 4 stycken små fotbollar, ett fobollsmål, fotbollsplan samt ett slagträ med en fotbollssko som kan hjälpa den fotbollstokige med sin fotbollsfeber. Spela i pauserna under EM eller VM, eller trösta dig när det inte finns något match på tv. Ett roligt spel som förhöjer upplevelsen av att besöka badummet för många, och istället för att enbart sitta och läsa tidningen kan du få en liten adrenalinkick samt öva ditt prickskytte och på så sätt kan du blanda nytta med nöje! Använd spelet som ett roligt familjespel, och flytta ut det till vardagsrummet en regning dag eller bjud in alla kompisar till toaletten och se vem som prickar bollen i mål snabbast! En bra present till de med mer än ett badrum, då det lär okkuperas med jämna mellanrum!

Detaljer

Innehåller: fotbollsplan, fotbollsmål slagträ med en fotbollssko samt 4 små fotbollar samt dörrskyld med texten Shoot out/Match in progress.

Material: Bitar: 100% akrylnitril-butadien-styren, spela matta: 100% Polyester

Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2018-01-24T08:06:54+00:00