Behöver du hjälp?

Täljkniv med individuell gravyr

189 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

Täljkniv med individuell gravyr, säker och rundad och passar även för barn. För tankarna till barndomens scoutläger. Perfekt som present vid för dop och födelsedagar.

189 kr

Other customers bought

Beskrivning

En täljkniv är en personlig present som för tankarna till barndomens scoutläger eller långa promenader i skogen. Vad är härligare än att tälja och skära ut pinnar och grenar och göra dem till vackra träskulpturer eller föremål? Låt fantasin flöda och låt fantastin vara det som sätter gränsen för vad du kan skapa. Vår täljkniv är mer än en vanlig täljkniv, den kommer i ett personligt utförande och går att få med individuell inristning. På så sätt blir kniven lätt till ett minne för livet. Varför inte rista in ett namn, en plats eller ett datum som betyder något? En uppskattad present vid dop och födelsedagar. Det är dock viktigt med absolut säkerhet när den här gåvan används och för att även barn ska kunna använda kniven är bladet rundat. En gåva som är gjord för att vara enkel och smidig att använda. Passar alla åldrar och är säker för barn!

Detaljer

  • Säkerhet: Täljkniven som passar även för barn eftersom kniven är försedd med en låsning som förhindrar oavsiktlig vikning. Bladet är rundat och rostfritt för att de små ska kunna använda kniven utan att skada sig.
  • Personlig gravyr: Genom personlig gravyr på upp till 20 tecken blir kniven ett minne för livet.
  • Anmärkning för gravyr: inga specialtecken. Eftersom detta är en naturprodukt kan gravyren bli något ojämn.
2023-12-09T06:15:54+00:00