Behöver du hjälp?

Star Wars vattenleksak X-fighter

409 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

från 09.01.

Förvandla poolen till en egen galax! Bekämpa skurkar från Star Wars X-fighters cockpit med denna Star Wars licensierade vattenleksak som låter barnen färdas på X-fightern och agera intergalaktiska piloter.

Other customers bought

Beskrivning

Ha en egen X-fighter från Star Wars i dina ägor, en du kan flyta på i vatten i varje fall. Lev ut dina intergalaktiska drömmar i sommar med denna luftmadrass som är gjord i slitstark, tjock vinyl och som mäter 0,27 mm i tjocklek och lämpar sig för barn över 3 år. X-fightern är certifierad med Star Wars egen produktlicens vilket gör den verklighetstrogen till orginalet i filmen. Med denna luftmadrass kommer du utan tvekan vara den som har den hätigaste vattenleksaken och vara vattengalaxens kung. Luftmadrassen har ett handtg så att piloten kan hålla fast sig ordentligt så att flygturen blir säkrare. Denna luftmadrass får majoriteten av barns ögon att glittra lite extra och passar perfekt för en lång dag vid stranden eller poolen. Luftmadrassen kan bära upp till 45 kg och i förpackningen ingår även material till lagning om något skulle gå fel under en flygtur. Passar alla äventyrslystna och som spenderar långa dagar i vattnet!

Detaljer

Licensierad Star Warsprodukt Tillverkad av slitstark vinyl mätande 0,27 mm i tjocklek Handtag för att kunna hålla fast sig på luftmadrassen finns monterat Inklusive säkerhetsventil, självhäftande reparationsmaterial Åldersrekommendation: från 3 år

  • Mått: 150 x 140 cm
  • Maxkapacitet: 45 kg

Obs: använd endast på grunt vatten och under tillsyn av vuxen

2023-09-29T07:35:24+00:00