Behöver du hjälp?

Sött matlagningskitt för barn

255 kr
Inkl. skatt
- +
Ett kitt bestående av förkläde och kökshatt. Med hjärtan och ränder är det här en present som passar alla barn som gillar matlagning och bakning – allt för att mini-assistenten ska få leva sig in i sin uppgift.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Små hobbykockar har en tendens att smutsa ner sig rejält när de tar sig an sysslorna i köket. Både hår och kläder brukar från en sekund till en annan bli täckta av både mjöl och matrester. För att undvika det så finns det här söta kittet med ett förkläde och tillhörande kockmössa. Tillsammans täcker de från topp till tå och håller den lilla ren från kladd, samtidigt som hen ser bedårande ut. Förklädet är svart- och vitrandigt i sin botten och är dekorerad med en svart rosett vid bröstet, därtill sydd med ett tyg med vita hjärtan mot en klarröd bakgrund. Hatten går i samma mönster prydd med ett svart hjärta på framkanten. Materialet är vattenavvisande och tåligt. En fin present till alla små hobbykockar och köksassistenter. Passar väl till när barnet ska göra sin första sockerkaka i stora köket, men även för leksaksköket i flick- eller pojkrummet! Det här är en optimal födelsedagspresent till barn, barnbarn och till barnkalaset.

Detaljer

  • Kittet består av ett förkläde och en köksmössa i vattenavisande material.
  • Storlek: One size
  • Material: 95% polyester, 5% polyuretan, trim A: 100% läder, trim B: 100% polyester innehåller några textila delar av animaliskt ursprung. (Läderdetaljer)
2020-11-24T22:07:11+00:00