Behöver du hjälp?

Söt pappersnäsduksbox

Från: 55 kr
Inkl. skatt
- +
En perfekt accessoar att alltid bära med sig. Boxen med hårt fodral innehåller pappersnäsdukar. En räddare i nöden vid krissituationer och brustna hjärtan. Om du får obotlig hemlängtan - välj en modell med stadsmotiv. En perfekt idé!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Utsmettat läppstift på kinden? Räddningen är nära! Om flickvännen, syrran eller mamma gett dig en kyss är det bara att ta upp asken med näsdukar. Problemet borta! Bär alltid med dig en ask pappersnäsdukar. Kanske ser du och en vän en sorglig film på bio och behöver torka tårarna efteråt? Asken kan alltid komma till hands. Vem har till exempel inte råkat ut för mjukglassar i kombinaion med solsken? Den här coola asken är dekorerad med kyss-avtryck. Asken har ett praktiskt plasthölje. Du kan även välja mellan fyra andra boxar i en snygg design. Vad sägs till exempel om en vacker bild från Paris? En fin liten iögonfallande detalj som funkar perfekt som present!

Detaljer

Näsduksbox i flera olika typer av design. med tryckknapp för enkel stängning. Påfyllningsbar. Storlek: 11 x 6 x 2,5 cm Material: Plast påfylld med tio näsdukar.

Detaljer

Design: Paris

  • Påfyllningsbar
  • Storlek: 11 x 6 x 2,5 cm
  • Material: Plast

Påfylld med tio näsdukar.

2020-12-04T03:55:06+00:00