Behöver du hjälp?

Sminkbox med gravyr i hög kvalitet

1 115 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
En gåva för personlig skönhet. Att få en sminkbox graverad med sitt namn värmer varje kvinnas hjärta. Sminkförvaring i genomtänkt design skapad av förstklassiga material. Boxen är försedd med en spegel och en praktisk avtagbar väska. En gåva som kvinnan i ditt liv kommer att värdesätta högt.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

En gåva med personlig touch. Denna vackra sminklåda är nämligen graverad med ägarens namn. Design i lena, vita färgtoner och dekorerad med smakfulla detaljer. Bakom det eleganta magnetlåset döljer sig två fack inbäddade i mörkbrun mocka. Bakom spegeln finns plats för små penslar och en liten borste. I det större facket kan läppstift, mascara, eyeliner, puder förvaras - designen är utformad med skönhetsrutinerna i fokus. Den elegant utformande väskan passar perfekt att ta med sig i handväskan om man vill bättra på sminket under dagen. Självklart passar den även bra att ta med sig på resan. En personligt utformad sminkväska är det perfekta presentvalet till kvinnan som uppskattar det vackra i livet. Den passar lika bra som en gåva på födelsedagen som julklapp.

Detaljer

  • Material: Lammskinn , polerat rostfritt stål
  • 4 högkvalitativa tillbehör inklusive : rougeborste , ögonbryn och ögonfransar borste, ögonskugge-borste, läppstifts-borste ( vardera ca 11 cm )
  • med magnetlås
  • Längd : 17 cm , Ø ca 7 cm
2020-12-03T07:56:46+00:00