Behöver du hjälp?

Smart iPhoneskydd: väska

I LAGER

En snygg smartphoneväska i två färger: svart och rosa som tillåter dig att bära din iphone precis som en vanlig axelremsväska. Gör att telefonen blir lätt att ta med och skyddas från yttre väderlag. Ett väl behövt inslag för dig, såväl som telefoenen!

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Börjar på: 379 kr
- +
Inkl. Moms

* Måste fyllas i

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

Ett skilikonskal för smartphonen är ett välkänt material som skyddar din telefon, med detta skydd får du ett silikonskydd som ser ut som en väska. Halskedjan som skalet hänger i gör att mobilen alltid är nära till hands så fort det skulle ringa eller om du snabbt skulle behöva använda den. Slipp rota runt i din väska eller fundera över vilken ficka du lade mobiltelefonen i med detta fiffiga skydd. Häng den runt halsen till en klännding såväl som till jeans, och den förhöjer outfitten samtidigt som den även skyddar mobilen. Skalet kommer i två färger: en magentarosa version och en svart. Det svarta skalet passar nästan alla outfits medan det rosa kommer bli en sann färgklick och ett komplement till din garderob. Passar sig perfekt till den som behöver ha sin mobiltelefon nära till hands och som ofta gräver i väskan när telefonen ringer, eller den som sällan har fickor. Silikonskyddet skyddar baksidan av din telefon. Mobilskalet passar Iphone 6 och skyddar denna från rispor och islag i hårda underlag samtidigt som det ser ut som en exklusiv, klassisk quiltad väska med sin snygga tillhörande axelrem. En present till den modeintresserade eller varför inte som en liten gåva till den du tycker om som ofta tappar bort mobilen eller får den skadad.

Detaljer

Kommer i två färger: magenta (rosa) samt svart. Tillverkat i silikon med hål för kameralins och display samt en kedja att hänga runt axeln eller halsen.

  • Mått: 7,1 x 1,4 x 0,1 cm
Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-11-25T12:39:12+00:00