Behöver du hjälp?

Roshalsband "Good Luck" med initial

399 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +

Leveranstid 3-5 dagar

"Lycka" är ofta precis det du vill ha en kär: Med den vackra halsband Rose guld men du behöver inte tala önskan bara ut, men skicka det till mottagaren som en trogen följeslagare på vägen. Med den personliga initialt på baksidan av trailern runt tur sedan hörde bara frun i ditt val!

* Måste fyllas i

399 kr

Other customers bought

Beskrivning

En bit av lycka: kvalitet, ökade guldkedja är en begåvad kvinna med era önskemål för lycka, kan hon ha runt halsen alltid och därmed alltid har på det. Den runda hänge med den kärleksfulla "Good Luck" gravyr är inte påträngande, tack vare en diameter på endast en centimeter, men fortfarande väcker uppmärksamhet.

När din älskling vänder trailern, ser hon en annan, mycket speciell överraskning: de egna initiala lika vackert böjda bokstäver!

De fina länkar i kedjan betonar delikatess, kvinnlighet och elegans, vilket gör denna pärla ett perfekt tillbehör för varje dag. Dessutom den milda Rosetón flatters hudtyp - både solbränd och i en ganska ljus hy, är kedjan omedelbart uppenbara.

Behandla din älskade, din bästa vän eller din mammas halsband med en rund hänge tillsammans med gravyr av en önskan Initial - pryder en fin present och samtidigt ger en hel del lycka!

Detaljer

Roshalsband "Good Luck" med initial

Ingår: 1 Halsband
kännetecken:
delikat kätting
rund hänge med "Good Luck" gravyr
med Karbinlås
med gravyr av en initial på baksidan av trailern
Material: guld med kopparlegering
Mått:
Kedja (längd): 45 cm
Släpvagn: Ø ca 1 cm
Färg: rosa
Obs: Använd inte specialtecken för gravyr.

2023-02-01T23:34:26+00:00