Behöver du hjälp?

BLACK FRIDAY! Endast idag - Använd rabattkoden black50 för hela 50% på; alla upplevelsepresenter; *Giltig t.o.m. midnatt 24/11/2017 / Minsta beställningsvärde 299 kr

Presentsnören för flera tillfällen

I LAGER

Med ett högkvalitativt kreativt band runt din present blir den extra omtyckt. Dekorera enkelt och vackert dina paket och välj bland mönster som måttband, stängsel, julkänsla eller ett coolt budskap. Personlig feeling som höjer glädjen i att få en gåva.

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Börjar på: 39 kr
(8 kr / m)
- +
Inkl. Moms

* Måste fyllas i

  • Beställningar innan 14.00, skickas samma dag*
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar
  • 30 dagar öppet köp**
Beskrivning

Detaljer

Att hitta ett vackert presentpapper är en sak, men att slå mottagaren av din present med häpnad är en annan division. Med ett fyndigt och färgglatt presentband spelar ditt paket plötsligt i en högre liga. Första intrycket är allt, det vet du, och den som lägger tid på att förverkliga det uttrycket, hen levererar äkta kärlek till sin vän. Det finns flera olika roliga mönster/tryck att välja på, du ser de olika varianterna på bilderna här bredvid. Bara din fantasi sätter gränsen för vilka gränser din present ska nå. Med snören som dessa blir alla presenter en premiumpresent. Och glädjen i att få ett vacket inslaget paket får aldrig underskattas, det märker du när jubilaren långsamt och försiktigt öppnar din gåva tack vare att du investerat tid och omtanke på design och stil.

Detaljer

Finns i sju olika varianter

Recensioner
Skriv din egen recension
^ 2017-11-24T23:13:40+00:00