Behöver du hjälp?
Fri leverans från 699:- Säker betalning Behöver du hjälp? 040-6688533
10% rabatt på julkalendern med koden EARLY10 10% rabatt på julkalendern - EARLY10
EARLY10

Presentbox med grilltillbehör

889 kr
Inkl. skatt
- +
Förhöj grillningen en solig sommardag med denna presentbox innehållande olika tillbehör till grillningen såsom salt och peppar, olivolja med rosmarinsmak och passande såser till kött såväl som fisk. Bli en riktig grillmästare med denna smakfulla presentbox!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.
  • Fri leverans på beställningar över 699 kr
  • Leveranstid: 2-5 arbetsdagar**
  • 30 dagar öppet köp***
  • *Ej vid personliga produkter
  • **Vissa personliga produkter tar längre tid
  • ***Gäller ej personliga produkter

Beskrivning

Ibland är en krydda den sista touchen som behövs för att din maträtt ska lyfta till oanade höjder. Med denna presentbox innehållande salt och peppar i en härlig mix, allroundkrydda, ketchup med svarta oliver och rosmarin samt olivolja med en touch av basilika samt senap med thailändska kryddor och mango kan du bjuda in till grillfest och briljera vid förtäringen av måltiden. Förpackningarna av tillbehören är utformade på ett snyggt och simplistiskt sätt som gör att de kommer presentera sig fint på köksbänken såväl som göra grillningen till en kulinarisk fest! En fin och användbart present att ge bort som en gå-bortgåva under sommartiden, eller varför inte göra grillmästaren extra glad och ge bort boxen i födelsedagspresent. En presentbox som passar den matlagningsintresserade!

Detaljer

Innehåller: en ketchup med svarta oliver och rosmarin, salt & pepparmix, kryddmix för kött, olivolja med basilika samt senap med thailändska kryddor och mango.

Recensioner

Write a review

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2018-11-16T14:06:19+00:00