Behöver du hjälp?

Presentbox med grilltillbehör

889 kr
Inkl. skatt
- +
Förhöj grillningen en solig sommardag med denna presentbox innehållande olika tillbehör till grillningen såsom salt och peppar, olivolja med rosmarinsmak och passande såser till kött såväl som fisk. Bli en riktig grillmästare med denna smakfulla presentbox!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Ibland är en krydda den sista touchen som behövs för att din maträtt ska lyfta till oanade höjder. Med denna presentbox innehållande salt och peppar i en härlig mix, allroundkrydda, ketchup med svarta oliver och rosmarin samt olivolja med en touch av basilika samt senap med thailändska kryddor och mango kan du bjuda in till grillfest och briljera vid förtäringen av måltiden. Förpackningarna av tillbehören är utformade på ett snyggt och simplistiskt sätt som gör att de kommer presentera sig fint på köksbänken såväl som göra grillningen till en kulinarisk fest! En fin och användbart present att ge bort som en gå-bortgåva under sommartiden, eller varför inte göra grillmästaren extra glad och ge bort boxen i födelsedagspresent. En presentbox som passar den matlagningsintresserade!

Detaljer

Innehåller: en ketchup med svarta oliver och rosmarin, salt & pepparmix, kryddmix för kött, olivolja med basilika samt senap med thailändska kryddor och mango.

2020-11-30T12:38:32+00:00