Behöver du hjälp?

Popcorn maker - för mikrovågsugnen

179 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Med denna popcorn maker kan du se fram emot en avslappnande filmkväll i äkta bio-anda. Häll upp lite torkade majskorn i behållaren, poppa i 3-6 minuter och sedan har du färdiga popcorn att avnjuta till filmen. En kul idé till alla popcorn-fans!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Få dina popcorn färdiga i ett nafs! Med Popcorn maker för mikrovågsugnen kan du poppa i och såklart äta från den supercoola popcorn-lådan som ser ut exakt som den man köper på biografen. På grund av sin smarta design i silikon är det inget problem att använda lådan i micron. Och vägen till färdiga popcorn är riktigt enkel! Mät upp ca. 1-2 matskedar torra popcorn i behållaren, stäng locket och sätt in den i mikron i ca. 3-6 minuter. Sedan är de guldfärgade goda popcornen redo att ätas! På grund av sin lätta vikt och smarta förpackning kan denna gåva även användas utav de små barnen. Detta är en kul gåva till en popcorn-fantast eller varför inte köpa en till hela familjen att dela på? Vare sig man bor själv eller delar hushåll borde alla ha en popcorn maker hemma!

Detaljer

Behållare (med lock) för 1-2 msk torkade majskorn. Poppa i ca 3-6 minuter för att förvandla majskornen till härliga popcorn

  • Material: Silikon
  • Mått på förpackningen: 58 x 44 x 34 cm
  • Vikt: 0.23 kg
2020-11-26T04:36:55+00:00