Behöver du hjälp?

Noble halsband med hjärta hängsmycke och gravyr

499 kr
Inkl. skatt, plus kostnader
- +
Vad tänker du på: Den ädla hjärta kedjan med dikotomi och mousserande zirconia stenar ingraverat på baksidan med ett datum och initialer ditt val. Om bröllopet, barnets födelse, lärande eller annan viktig erfarenhet, med den höga fina kedjan du ger personlig i underbar form!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Fast och hög kvalitet på exceptionellt hjärta hänge i famnen på mottagaren. Den ädla blickfång är noggrant utformade och med många fina detaljer: den yta matt skimrande rostfritt stål är en svart emalj inlaga och 12 glittrande zirconia stenar återupplivas. Även av den asymmetriska upphävande av den mycket fina orm kedja av snygga följeslagare utvärderar för många underbara tillfällen utrusta sin bäraren skickligt.

Bästa Premium trailer men du kan inte se från utsidan - det individuella diamant gravyr på baksidan. Det finns plats för en mycket speciell dag och två initialer som nu bäraren i alla bemärkelser i hjärtat.

Den eleganta romantisk gåva med det individuella minnet av de viktigaste dagen i ditt liv passar som en present för många tillfällen, men framför allt bröllopsdag, jubileum eller Alla hjärtans dag, men är perfekt för att överraska din älskling. Även mödrar nöjda med hur mycket nöjd med den personliga smycken i exklusiv kvalitet!

Detaljer

Ädla kedja med en graverad hjärta hänge

Hängsmycke:
matt skimrande rostfritt stål
Inlay av svart emalj
12 zirconia stenar
med gravyr ett datum och initialer på baksidan av två
Storlek: 24 x 21 mm
Kedja:
superfin rostfritt stål ormkedja
Längd: 50 cm
med karbinhake
Obs! Inga specialtecken!

2023-09-27T20:26:27+00:00